Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Ontwikkelingsmogelijkheden

Banner image

Een leven lang leren

Je krijgt alle ruimte om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Door de veelzijdigheid aan functies binnen onze hogeschool kun je doorgroeien of van functie switchen. Je kunt hierbij gebruik maken van:

  • de Corporate Academy, ons eigen interne opleidingsinstituut.
  • online trainingen van GoodHabitz.
  • een andere opleiding passend bij jouw functie of ontwikkelvraag.

Corporate Academy

Binnen Windesheim hebben we ons eigen opleidingsinstituut: de Corporate Academy. Hier kun je terecht voor alles wat met jouw professionalisering en/of die van je team te maken heeft. Denk aan cursussen, trainingen, coaching, maar ook advies en hulp bij specifieke scholings- of ontwikkelvragen. De Corporate Academy biedt niet alleen opleidingen of trainingen, maar ook andere leeractiviteiten. Denk aan intervisiegroepen of opdrachten voor op de werkplek (werkplekleren).

We bieden diverse leeractiviteiten aan op thema, waardoor medewerkers elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Dwars door de organisatie heen. Net als bij studenten kan jij als medewerker een persoonlijke, uitdagende en flexibele leerroute kiezen. Dit doen we door ons aanbod waar mogelijk modulair en online aan te bieden en te variëren in werkvormen. Zo houden we rekening met verschillende leervoorkeuren.

E-learnings

Naast ons eigen aanbod kun je ook gratis gebruikmaken van de meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz. Van timemanagement tot basiskennis BHV of Excel en van ademhalen tot Scrum of onderhandelen.

Trainingen van derden

Heeft ons aanbod niet de juiste ontwikkelingsmogelijkheden? Dan zijn er extern natuurlijk ook mogelijkheden. Deze bespreek je met je leidinggevende. Jullie stemmen samen af welke ontwikkeling past bij jouw functie, behoefte en ambities. En welke voorwaarden hierbij van toepassing zijn.