Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Over ons

  Banner image

  Wij zijn Windesheim

  Op Windesheim kun je rekenen, we staan klaar voor elkaar. We creëren samen een stimulerende werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd kansen te benutten en waarin jij jezelf mag en kunt zijn. 

  Windesheim leert en ontwikkelt continu. We durven nieuwe dingen te proberen en het bestaande ter discussie te stellen. We investeren in onze medewerkers, in teamontwikkeling, onderwijs en onderzoek. Niet alleen voor onze studenten, maar ook voor medewerkers is er een rijk leeraanbod. Door opleidingsmogelijkheden steeds beter af te stemmen op wat nodig is, worden we samen de beste hogeschool van Nederland! 

  Want werken bij Windesheim gaat verder dan werken aan je eigen professionele ontwikkeling. Samen met je collega’s help je nieuwe collega's op weg in hun loopbaan of draag je bij aan relevant praktijkgericht onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken. Met jouw kennis, persoonlijke aandacht en passie voor je vak maak jij impact op mensen, het werkveld, de maatschappij en daarmee de toekomst! Dat doen we vanuit Almere en Zwolle.

  Lees meer over onze missie, visie en ambities(opent in nieuw tabblad)