Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Over ons

  Wij zijn Windesheim

  Een hogeschool met aandacht voor elkaar, waar iedereen zich gewaardeerd én thuis mag voelen. Gelijke kansen staan bij ons centraal en onze kracht ligt in samenwerking. Zo dragen we bij aan relevant onderzoek gericht op een inclusieve en duurzame samenleving. En we helpen nieuwe professionals op weg in hun loopbaan. Vanuit Almere en Zwolle durven we nieuwe dingen te proberen en het bestaande ter discussie te stellen. Zo bouwen we samen aan de toekomst.

  Met ruim 25.000 studenten en cursisten en meer dan 2.750 medewerkers zijn we een van de grotere hbo-instellingen in Nederland. We willen van betekenis zijn voor de maatschappij. Door iedereen die het talent ervoor heeft de mogelijkheid te bieden bij ons hoger onderwijs te volgen. Bij de Keuzegids hbo scoren we al jaren als één van de beste hogescholen van Nederland. En hebben de meest tevreden studenten onder de brede hogescholen (Nationale Studenten Enquête 2022). Daar zijn we trots op.

  Ons onderwijs kent vijf domeinen: Techniek, Bewegen & Educatie, Gezondheid & Welzijn, Flevoland en Business, Media & Recht. Deze domeinen bestaan uit aan elkaar verwante opleidingen en kenniscentra. De twee diensten Bedrijfsvoering en Strategie & Support zorgen voor ondersteuning. Denk hierbij aan managementondersteuning, hr, planning, marketing en communicatie of ICT.

  Onze arbeidsvoorwaarden

  Bij ons werk je in een stimulerende omgeving waarin we je aanmoedigen kansen te benutten. En waarin jij jezelf mag en kunt zijn. Bovendien krijg je onder andere tot wel 53 vakantiedagen per jaar en naast 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,3% van je brutojaarsalaris. Dat zijn de arbeidsvoorwaarden volgens de cao hbo. En die vullen we aan met enkele eigen arbeidsvoorwaarden. Zoals een vergoeding voor vakliteratuur, een gratis museumjaarkaart, thuiswerk- en sportfaciliteiten.

  Meer over onze arbeidsvoorwaarden

  Ontwikkelingsmogelijkheden

  We stellen een leven lang leren centraal. Ook voor jou. Dus je krijgt veel ruimte te werken aan je eigen ontwikkeling. Windesheim biedt een eigen opleidingsinstituut, een online leeromgeving en andere leeractiviteiten. Voor zowel je persoonlijke als professionele groei of de doorontwikkeling van de kennis van je team, bieden we volop trainingen, cursussen, coaching en advies. Net als de studenten kan jij als medewerker een persoonlijke, uitdagende en flexibele leerroute kiezen.

  Meer over jouw ontwikkelingsmogelijkheden