Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Locatie Almere

  Banner image

  Locatie Almere

  Almere heeft een breed opleidingsaanbod en een hele eigen identiteit met een grote culturele diversiteit. Almere kent geen campus; de opleidingen zijn verspreid over drie verschillende panden in het centrum van de stad. Het karakteristieke Circus, het hoogwaardige gebouw de Landdrost en De Nieuwe Bibliotheek vormen het moderne decor voor onze opleidingen. De locaties zijn op loopafstand van elkaar en op loopafstand van Station Almere.

  Onze vestigingen in Almere in het kort

  Locatie Almere startte in het gebouw de Landdrost midden in het centrum. Een nieuw, modern kantoorgebouw, waarvan onze hogeschool een van de torens gebruikt. Vanaf dit gebouw heb je een fantastisch uitzicht. Over Almere en het Weerwater met het Lumièrepark, waar je heerlijk kunt wandelen. Alles ligt hier compact bij elkaar. Om de hoek vind je winkels, restaurants, cafés en een bioscoop.

  We groeiden al vrij snel zo hard dat nieuwe locaties nodig waren. Je vindt ons dus ook in het Circus en De Nieuwe Bibliotheek. Beide plekken zijn modern, ruim en toegankelijk.

  Samenwerken in projecten en co-creaties

  We hebben in alle gebouwen zoveel mogelijk plaatsen vrijgemaakt voor studenten om samen te studeren. Want ons onderwijs richten we op samenwerking in projecten en co-creaties.

  Laagdrempelig persoonlijk contact tussen studenten en docenten, daar doen we ons best voor. Studenten moeten zich op hun gemak voelen in onze gebouwen. En daar graag willen zijn om te werken buiten hun lessen om.