Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Locatie Zwolle

  Banner image

  Meer dan werken alleen

  Op onze campus in Zwolle kun je meer dan werken alleen. Het is een energieke gemeenschap, met veel mensen, activiteiten en een grote hoeveelheid voorzieningen. Een uitgebreide campuswinkel, restaurants, cafés en sportfaciliteiten. De campus ligt net buiten het bruisende centrum van Zwolle. In het buitengebied, tegen de IJssel aan, grenzend aan een bos van 20 hectare.

  Op loopafstand van het station

  Binnen een kleine 15 minuten wandel je van het station naar de campus. En kom je met de fiets? Dan is er voldoende plek om hem te stallen. We hebben zelfs een eigen fietsenmaker.

  De campus

  Het Windesheim-X-gebouw is zichtbaar vanaf het spoor en een echte blikvanger. En dat is slechts één van de opvallende gebouwen. Ieder onderwijsdomein heeft een eigen gebouw of gedeelte ervan. Bewegen & Educatie heeft bijvoorbeeld een prachtig zwembad en een uitgebreide sportschool. Medewerkers van Windesheim kunnen gebruik maken van de hier aanwezige sportfaciliteiten.

  De sfeer op de campus is gezellig en gemoedelijk. De indeling van het terrein met stukken groen tussen de gebouwen draagt hieraan bij. Overal kom je studenten tegen, en als het mooi weer is zie je ze her en der lekker buiten zitten. In de gebouwen zijn veel plekken ingericht waar studenten kunnen samenwerken. Door hoe we ons onderwijs vormgeven, met cocreatie en projecten, ontstaan steeds meer leergemeenschappen en studenten die met elkaar studeren. Kortom: een prettige werkplek voor studenten en medewerkers.