Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Introductieprogramma

Banner image

We helpen je op weg!

Ben jij onze nieuwe collega bij hogeschool Windesheim? Dan helpen we je met onze introductieactiviteiten graag op weg. Of je nu start als hogeschooldocent of dat je in een andere functie aan de slag gaat, we vinden het belangrijk dat je je gauw thuis voelt bij Windesheim. 

Drie collega's die door de gang lopen.

Introductiedag

Je ontvangt van ons een uitnodiging voor een introductiedag. Tijdens die dag kom je veel te weten over de geschiedenis van Windesheim en waar we als organisatie naar toe willen. Je krijgt dan ook een rondleiding over de campus, zodat je weet waar je bepaalde faciliteiten kunt vinden. Denk aan het mediacentrum, de campuswinkel en de sportvoorzieningen waar je als medewerker van Windesheim gratis gebruik van kunt maken.

Ook hoor je tijdens de introductiedag meer over:

  • de ICT-faciliteiten van Windesheim
  • wat je moet doen bij calamiteiten

Na een aantal maanden komen jullie weer bij elkaar om kennis te maken met het College van Bestuur.

Docentprofessionalisering

Ga je bij ons als hbo-docent aan de slag? Speciaal voor zowel startende als ervaren hogeschooldocenten bieden we hulpmiddelen aan om je didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Inwerkperiode

Naast de introductiedag die je Windesheimbreed wegwijs maakt, heb je natuurlijk te maken met een inwerkperiode op je nieuwe werkplek. Hoe dat precies gaat, verschilt per functie en afdeling. Een bos bloemen om je van harte welkom te heten, hoort daar in elk geval bij.