Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Ontwikkelaar corporate websites Windesheim

 • 32 - 40 uur per week
 • Zwolle
 • min € 3.370,- / max € 4.582,-
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Ontwikkelaar corporate websites Windesheim

Solliciteren kan t/m 31 maart 2024

Delen via:

Introductie

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team als Ontwikkelaar? Ben je enthousiast over de uitdaging om bij te dragen aan zowel het onderhoud als de verdere ontwikkeling van de Windesheim-websites? Zoek je een flexibele werkgever waarbij jouw werk ook nog eens een maatschappelijke impact heeft? Sluit je aan bij Windesheim als Ontwikkelaar en draag bij aan het actueel houden van onze websites, zodat ze perfect aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Jouw nieuwe baan als Ontwikkelaar Corporate Websites begint bij Windesheim Zwolle.

Aan deze baan geef jij invulling

Aan deze baan geef jij invulling

Bij hogeschool Windesheim staat de mens centraal. Dit betekent dat Windesheim staat voor samen leren, ontwikkelen en innoveren door praktijkgericht onderzoek en onderwijs. Medewerkers en studenten van Windesheim leveren in samenwerking met professionals van bedrijven en instellingen een actieve bijdrage aan een betere wereld.  

Hogeschool Windesheim is aanjager van een ambitieus en nieuwsgierig netwerk van studenten, medewerkers, alumni en professionals van bedrijven en instellingen. Met elkaar spelen we actief in op ontwikkelingen in de maatschappij, anticiperen we continu op kansen op de arbeidsmarkt en creëren deze ook. We hebben aandacht voor elkaar en voor ieders behoeften en mogelijkheden. We stimuleren jou om je een leven lang te ontwikkelen op een manier die bij je past. Zo haal je het beste uit jezelf, leren we samen en dragen we bij aan een inclusieve en duurzame samenleving. 

 Bovenstaande beschrijft onze missie en visie en uiteraard willen we dat onze websites hierop aansluiten. Het team dat zich met de websites bezighoudt bestaat naast jou als website ontwikkelaar uit een product owner en 2 functioneel beheerders. Het ontwikkelen van de websites wordt samen met een ontwikkelpartner uitgevoerd, je staat er dus zeker niet alleen voor. Waar de ontwikkelpartner goed is in het implementeren van de CMS specifieke packages en de front-end ben jij juist de linking pin voor de integraties met de andere systemen en de hosting op het Azure platform.  

Uiteraard heb je ervaring met het ontwikkelen van websites en ben je bekend met CSS, JavaScript en C#. Kennis van een CMS, bij voorkeur Kentico, neem je mee of weet je je snel eigen te maken. Daarnaast heb je kennis van SEO en WCAG en ben je in staat om de websites hiervoor te optimaliseren. Je bent een echte teamplayer, creatief, nauwkeurig en hebt oog voor detail. 

Naast windesheim.nl worden de sites werkenbijwindesheim.nl, mediacentrumwindesheim.nl en de internationale site windesheim.com ook door het team en dus ook jou onderhouden en doorontwikkeld.  

 Meer in detail ben jij als ontwikkelaar corporate websites onder andere bezig met: 

 • Backend activiteiten, C# ontwikkeling op het Kentico Framework.
 • Azure activiteiten, beheer en inrichting van webapps, frontdoor, etc. 
 • Inrichting pipelines, repositories, configuraties t.b.v. het deploymentproces.  
 • Front-end activiteiten, react ontwikkeling, SEO en digitale toegankelijkheid (WCAG).
 • Linking pin tussen de IVT afdeling, M&C afdeling, ontwikkelpartner en sparringpartner voor functioneel beheerders. 
 • Het oplossen van de incidenten t.b.v. de continuïteit van de websites. 
Welkom bij Windesheim

Welkom bij Windesheim  

Een hogeschool waar iedereen zich gewaardeerd én thuis mag voelen. Gelijke kansen staan bij ons centraal en onze kracht ligt in samenwerking. We dragen bij aan relevant onderzoek gericht op een inclusieve en duurzame samenleving. En we helpen nieuwe professionals op weg in hun loopbaan. Dat doen we door te werken aan eigen leerroutes voor de studenten en door onze opleidingsmogelijkheden steeds beter af te stemmen op wat nodig is. Zo bouwen we samen aan de toekomst. 

Op onze campus in Zwolle kun je meer dan werken alleen. Het is een energieke gemeenschap, met veel mensen, activiteiten en een grote hoeveelheid voorzieningen. Uitgebreide restaurants, cafés en als je wilt sporten kan dat in onze sportschool of het zwembad. De campus ligt net buiten het bruisende centrum van Zwolle. 

Jij sluit je aan bij 170 collega’s van de afdeling IVT waarbij we verantwoordelijk zijn voor de gehele informatievoorziening van de hogeschool. De afdeling bestaat uit diverse teams die zich bezighouden met Windesheim brede ICT oplossingen onderverdeeld naar Onderwijs & Onderzoek, Bedrijfsvoering en Generieke IT.  

“Agile werken is in onze teams doorgevoerd en we worden hier elke dag een stukje beter in. Zo zijn we niet alleen een onderwijsinstelling voor onze studenten, een leven lang leren geldt voor ons net zo goed.” 

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage

Ieder mens heeft een eigen unieke achtergrond. En wij geloven dat waar verschillen samenkomen, resultaten kunnen bloeien. Dat jij veel energie krijgt van goed samenwerken spreekt dus wat ons betreft voor zich. Verder zien we graag dat jij voor de vacature van Ontwikkelaar Website Windesheim kennis van het agile werken en sterke communicatieve skills meebrengt. Daarnaast heb je: 

 • HBO/WO werk- en denkniveau 
 • Ervaring als webontwikkelaar met de mogelijkheid om door te groeien
 • Ervaring met een CMS, bij voorkeur Kentico 

Uit onderzoek is gebleken dat mannen zichzelf eerder geschikt achten wanneer ze een vacature lezen, dan vrouwen. Mannen solliciteren dan ook sneller. Zij solliciteren wanneer zij zichzelf herkennen in 40% – 60% van de functie eisen, vrouwen pas wanneer zij zichzelf in alle, of in ieder geval een groot deel van de functie eisen herkennen, namelijk 80% – 100%. Hierbij willen we iedereen (met name ook vrouwen) die niet 100% aan de functie eisen voldoet, maar wel graag als ontwikkelaar aan het werk zou willen, oproepen om te solliciteren.

Jouw vooruitzicht

Jouw vooruitzicht

Werken in een stimulerende omgeving waarin we je aanmoedigen kansen te benutten. En waarin jij jezelf mag en kunt zijn. Als Ontwikkelaar Website Windesheim kan jij voor 36-40 uur per week impact maken op mensen, het werkveld, de maatschappij en daarmee op de toekomst. Daarnaast mag je (op basis van 40 uur per week) rekenen op: 

 • een bruto maandsalaris tussen € 3.370,- en  € 4.582,- (schaal 9 cao hbo
 • een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband  
 • 53 vakantiedagen per jaar 
 • 8% vakantiegeld 
 • 8,3% eindejaarsuitkering
 • een flexibele reiskostenregeling, helemaal afgestemd op jouw wijze van vervoer 
 • volop ontwikkelingsmogelijkheden via ons eigen interne opleidingsinstituut en GoodHabitz 
 • vers fruit op je werkplek en sportfaciliteiten 
 • een jaarlijkse vergoeding voor vakliteratuur en een gratis museumjaarkaart 
 • thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop, die hybride werken mogelijk maken 

Hier lees je meer over Windesheim als werkgever en onze arbeidsvoorwaarden.  

Solliciteer en sluit je aan bij Windesheim 

Wil jij aan de slag met onze corporate websites? Solliciteer dan met een motivatie en je cv. Beantwoord in je motivatie in ieder geval onderstaande vragen. Dat helpt ons bij het zo objectief mogelijk werven en selecteren:  

 1. Wat spreekt je het meest aan in de uitdaging van het ontwikkelen aan de website van Windesheim? 
 2. Kun je een voorbeeld geven van je ervaring met het inrichten van Azure-omgevingen ten behoeve van websites? 
 3. Kun je een voorbeeld geven van een situatie waarin je hebt samengewerkt met diverse teams om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken? Hoe heb je bijgedragen aan het succes van het project? 
 4. Heb je eerder samengewerkt met een ontwikkelpartner? Zo ja, hoe heb je ervoor gezorgd dat de samenwerking soepel verliep? 

Wat je kunt verwachten 

Sollicitatieformulier ingevuld en verzonden? Binnen 10 werkdagen na je sollicitatie hoor je of wij je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Zijn we allebei enthousiast na dit gesprek? Dan volgt een tweede gesprek. Willen wij én jij na dit gesprek collega’s worden? Dan doen we je een aanbod voor een contract.  

 • Uiterlijk binnen 10 werkdagen na je sollicitatie krijg je een reactie van ons.
 • Er is geen sluitingsdatum voor deze vacature, wij nodigen je uit voor een gesprek op het moment dat wij voldoende aanknopingspunten zien voor een eerste kennismaking. Reageer dus snel als dit de baan voor jou is.
 • Het overhandigen van een VOG verklaring is een vereiste voor deze functie.
 • Een dagdeel meedraaien en/of een referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Solliciteren kan t/m 31 maart 2024

Contact

Inhoudelijke vragen over de functie?

Stel ze aan Ramon van Enk
Manager IVT Bedrijfsvoering en Integratie

Vragen over de sollicitatieprocedure?

Stel ze aan Johanna Hutte
Recruiter